Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Julefilm på Netflix

Julefilm på Netflix

18/12/2012 | Flixfilm

Julen nærmer sig og dermed er der dømt julehygge sammen med familien inde ved den varme pejs. Nedenfor har vi samlet nogle klassiske julefilm som du kan nyde sammen med hele familien. Filmene er både for børn og voksne. Alle film kan ses på Netflix i dag.

Jul På Vesterbrojul på vesterbro netflix
I denne succesfulde julekalender – mest for voksne – følger vi Stewart Stardust og hans søn Danny, Dannys kæreste Randi, Arne Nougatgren og mange andre skæve karakterer – alle spillet af komikeren Anders Matthesen. Se om familien Stardust får en god jul, selvom at pengene er små og pølsevognen er på værksted. Jul På Vesterbro indeholder en masse sange som nok skal kunne underholde hele familien.

Se den sjove satire-julekalender på Netflix: Link.

The Nightmare Before ChristmasThe Nightmare before christmas netflix
Tim Burtons anmelderroste The Nightmare Before Christmas fra 1993 er både uhyggelig og hyggelig på samme tid. Hver højtid har sin egen by i denne fantasiverden, og i Halloween Town regerer skelettet Jack Skellington. Men han bliver træt af den samme fest år efter år, og det fører ham til Christmas Town – en by, der falder lige i Jack Skellingtons smag. Derfor beslutter han at lade julemanden kidnappe, så han selv kan regere i Christmas Town.

Se The Nightmare Before Christmas på Netflix: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen

Miraklet på ManhattanMiraklet på Manhattan netflix
Susan bor alene med sin mor i New York. Det eneste, som Susan ønsker sig allermest til jul, er: En far, et hus og en lillebror. Men da moren har fortalt Susan, at julemanden ikke findes, har Susan ikke så store forventninger til at få sine juleønsker opfyldt. Men det er kun lige indtil, hun møder Kriss Kringle. Han påstår at være den ægte julemand. Og pludselig får Susan øjnene op for, at mirakler kan ske.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix (Uge 29 – 2024)

Se Miraklet på Manhattan på Netflix: Link.

Fars Fede Juleferiefars fede juleferie netflix
Chevy Chase spiller familiefaren Clark Griswold, som gør alt for at familien kan få en så hyggelig og god jul som mulig. Men i Griswold-familien er det næsten dømt til at gå galt, og Clark Griswold har heller ikke heldet med sig i denne omgang, når han inviterer hele familien til julefest. Følg med i familiens juleforberedelser, som når de skal hente juletræ, kælke og servere julekalkunen. Mon julebelysningen vil tænde i år?

Se denne juleklassiker på Netflix: Link.

Alene Hjemme 2: Glemt i New YorkAlene Hjemme 2 Glemt i New York netflix
Endnu en gang lykkes det Kevin at blive væk fra resten af sin familie. Mens familien McCallister flyver til Florida, lander det fly, som Kevin kom til at borde i New York. Så Kevin må holde juleferie alene i New York. Med sin fars kreditkort i hånden forvandles storbyen til en legeplads for Kevin. Men det er dog ikke længe, han kommer til at være alene i storbyen. Alene Hjemme er en klassisk film for hele familien.

Se Alene Hjemme 2: Glemt i New York på Netflix: Link.
2 kommentarer til Julefilm på Netflix

 1. Julefilm på Netflix Danmark | Flixfilm - kl. 16:15, 19-11-2013:

  […] Find flere julefilm på Netflix Danmark her: Link. […]

 2. susanne andersen - kl. 17:12, 29-11-2015:

  Hej Netflix.

  Jeg undrer mig over at der ikke bliver fulgt op på alle de serier der er på netflix. Jeg følger med i rigtig mange og venter spændt på efterfølgerne. Det nytter da ikke noget at der bliver skrevet, : når du har set er …….. dette noget for dig. Det er det måske, men jeg vil da gerne se serierne færdigt, og der er rigtig man, der hænger i bremsen.
  Så jeg håber snart der kommer efterfølgere, I må jo have en liste på hvad der forsætter af serierne, eller duer konseptet jo ikke.

  med venlig hilsen susanne

Skriv kommentar