Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Julefrokosten

Julefrokosten

15/08/2016 | Flixfilm

Julefrokosten på Netflix

Produktionsår: 1976
Genre: Comedy
Instruktion: Finn Henriksen
Skuespillere: Jørgen Ryg, Preben Kaas, Lisbet Dahl
Spilletid: 87 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da en bilsælger infiltrerer en konkurrents julefest for at stjæle kundekartoteket, finder han i stedet juleglæde og overraskende indsigt.

Julefrokosten havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Julefrokosten på YouTube.Se Julefrokosten på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Julefrokosten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Julefrokosten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Julefrokosten, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Julefrokosten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar