Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Julehunden 2: Julens helte

Julehunden 2: Julens helte

01/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Julehunden 2: Julens helte på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En ny juleklassiker er født. Da Julemandens kone tager til byen gemmer et kuld hvalpe sig på slæden. De begynder at opfylde juleønsker fra byens børn, men noget går galt.


Se Julehunden 2: Julens helte på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Julehunden 2: Julens helte havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Julehunden 2: Julens helte ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Julehunden 2: Julens helte herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Julehunden 2: Julens helte er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Julehunden 2: Julens helte stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar