Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Julehunden 2: Julens helte

Julehunden 2: Julens helte

01/01/2014 | Flixfilm

Se Julehunden 2: Julens helte på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ny juleklassiker er født. Da Julemandens kone tager til byen gemmer et kuld hvalpe sig på slæden. De begynder at opfylde juleønsker fra byens børn, men noget går galt.


Se Julehunden 2: Julens helte på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Julehunden 2: Julens helte havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Julehunden 2: Julens helte ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Julehunden 2: Julens helte herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Julehunden 2: Julens helte er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Julehunden 2: Julens helte stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar