Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Julehygge med Netflix

Julehygge med Netflix

27/11/2014 | Flixfilm

Julemusikken er allerede begyndt at spille og det varer forhåbentlig ikke længe før den første sne begynder at falde og dermed er det tid til at trække indenfor i varmen sammen med venner og familie. Netflix byder på en masse god underholdning, som man kan hygge sig med eller fordrive ventetiden med indtil juleaften nærmer sig og derfor har vi herunder samlet en række julefilm for både børn og voksne. Alle filmene kan ses netop nu på streamingtjenesten Netflix.

børn uden ledsager jul netflixUnaccompanied Minors (Børn Uden Ledsager)
I denne julefilm sner fem børn inde i en lufthavn på juleaftensdag og må derfor tage finurlige metoder i brug for at komme hjem til deres familier og narre den gnavne gamle vagtmand, som prøver at holde ro og orden i lufthavnen. Unaccompanied Minors er en klassisk julekomedie for hele familien.

Se Unaccompanied Minors (Børn Uden Ledsager) på Netflix.

fitzgerald christmas jul netflixThe Fitzgerald Family Christmas
Da faderen, som forlod sin kone og deres børn for 20 år siden meddeler, at han har i sinde at komme hjem til jul, må familiens søskende nu finde ud af en løsning på den komplicerede situation. The Fitzgerald Family Christmas er et romantisk drama med bl.a. Connie Britton (Spin City) og Edward Burns (Saving Private Ryan).

Se The Fitzgerald Family Christmas på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

julehunden 2 jul netflixJulehunden 2: Julens helte
Da Julemandens kone tager til byen gemmer et kuld hvalpe sig på slæden. De begynder at opfylde juleønsker fra byens børn, men noget går galt da en dreng gerne vil have julen til at forsvinde. Derfor må hvalpene hjælpe med at få julestemningen tilbage og redde julen. Film er lavet af Disney og findes på Netflix med dansk tale.

LÆS OGSÅ:   Familieserien 'Parenthood' kommer snart på Netflix

Se Julehunden 2: Julens helte på Netflix.

snowglobe jul netflixSnowglobe
Angela (Christina Milian) elsker julen mere end noget andet, men hendes familie deler desværre ikke hendes begejstring. Hun finder dog en mystisk snekugle, som tager hende ind i et eventyrligt vinterland, må hun vælge, hvad julen egentlig betyder for hende og om hun vil vende tilbage til sin familie.

Se Snowglobe på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

dreamworks juleklassiskere jul netflixDreamWorks Ferieklassikere
Hyg dig med dine venner fra DreamWorks Animation og disse fire animationsfilm med Shrek og Æsel, Po og alle de skøre dyr fra Madagascar. Historierne er Kung Fu Panda: Vinterfestivalen, God-Madagascar-Jul, Æsel Julesang-Gang-I-Den-Fest og Pingvinerne fra Madagascar – En klassisk julehistorie.

Se DreamWorks Ferieklassikere på Netflix.

Du kan finde flere julefilm på Netflix her: Julefilm 2013 og Julefilm 2012. Bemærk venligst, at nogle film og serier kan være udgået fra sortimentet hos Netflix.
4 kommentarer til Julehygge med Netflix

 1. jean - kl. 04:16, 01-12-2014:

  Netflix kunne godt komme lidt mere frem i skoen og læg nogle flere jule film på netflix. Der er mange rigtig gode jule film der ude, også af ældre dato. Så der skulle da være noget at tag af. En af de ting jeg bla. også glædede mig til, da netflix kom til Danmark, var bla. at nu kom der da et amerikansk film firma som var vant til jul , julelys, julehygge og julefilm , så nu måtte der da komme en masse julefilm / juleserier og jule tegnfilm . Men øv, sådan er det ikke. Man skulle ellers tro det blev sådan da amerikanere er helt fremme i skoene nå vi snakker jul og julelys.
  Så er lidt skuffet over de ikke har flere julefilm på netflix. Ville ellers være en rigtig super god måde for netflix, at blive det sted hvor Danskene ser julefilm, nå der skal hygges med familien.
  Så øv over Netflix ikke er mere med på det punkt

 2. Tina - kl. 22:35, 12-12-2014:

  Der mangler julefilm på netflix….

 3. Thomas - kl. 18:30, 20-12-2014:

  Der mangler bare mange film generelt på netflix det er meget af det samme nå man kikker rund i de forskelige kategorier. 4. Tanja - kl. 17:03, 17-11-2015:

  Flere julefilm – med overblik!
  ??

Skriv kommentar