Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Julemandens datter

Julemandens datter

15/12/2019 | Flixfilm

Se Julemandens datter på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Christian Dyekjær
Skuespillere: Ella Testa Kusk, Bertil Smith, Martin Buch, Mia Lyhne
Spilletid: 92 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den 12-årige Lucia må finde en kur til en mystisk sygdom skabt af den onde Krampus, hvis hun skal blive den første pige, der får lov at gå på Julemandsskolen.

Julemandens datter havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Julemandens datter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Julemandens datter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Julemandens datter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Julemandens datter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Julemandens datter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Julemandens datter

  1. Danni Wolfsberg - kl. 23:06, 28-12-2019:

    IKKE for mindre børn! Der er forkert aldersgrænse på. Skulle have være +11 år.

    Skriv kommentar