Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Julen kommer tidligt på Netflix med ‘The Christmas Chronicles’

Julen kommer tidligt på Netflix med ‘The Christmas Chronicles’

10/10/2018 | Flixfilm

Den amerikanske skuespiller Kurt Russell sørger for julestemingen i den nye Netflix-film ‘The Christmas Chronicles’, som får premiere i Danmark den 22. november.

Skuespilleren er nemlig julemanden i familiefilmen, som der kan ses en kort teaser til nederst i artiklen.

‘The Christmas Chronicles’ beskrives som værende en anderledes julefilm, der følger de to søskende Kate (Camp Darby) og Teddy Pierce (Juda Lewis), som har en plan om at kidnappe julemanden (Kurt Russell), men det går ikke helt som forventet.

Julefilmen er skabt af Chris Columbus, som har stået bag et væld af familiefilm, herunder ‘Harry Potter and the Sorcerer’s Stone’ (‘Harry Potter og De Vises Sten’), ‘Home Alone’ (‘Alene Hjemme’), ‘Mrs. Doubtfire’ m.fl. Clay Kaytis (‘The Angry Birds Movie’) står for instruktion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at have ligget mange timer på lur inden julemanden kommer forbi deres hus, sniger de to søskende sig op i julemandes slæde og forsager en ulykke, der truer hele julen. Derfor bliver Kate og Teddy nødt til at samarbejde med julemanden – der viser helt nye sider af sig selv – samt hans trofast nisser for at redde julen før det er for sent!

LÆS OGSÅ   Netflix stopper med at lave film og serier i Danmark

“Kurt er den helt rigtige julemand. Han er karismatisk, hård – når det er nødvendigt – og med en utrolig sans for humor. Vi er meget glade for, at publikum kommer til at se ham i den rolle og håber at ‘The Christmas Chronicles’ bliver en tidløs juleklassiker.” udtaler Chris Columbus.

‘The Christmas Chronicles’ har premiere på Netflix den 22. november.
1 kommentar til Julen kommer tidligt på Netflix med ‘The Christmas Chronicles’

  1. Very nice - kl. 20:23, 10-10-2018:

    Very nice

Skriv kommentar