Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jules and Dolores

Jules and Dolores

05/06/2017 | Flixfilm

Jules and Dolores på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, History
Instruktion: Caito Ortiz
Skuespillere: Paulo Tiefenthaler, Taís Araújo, Danilo Grangheia
Spilletid: 90 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I 1983 blev World Cup-trofæet stjålet fra den brasilianske fodboldorganisations hovedkvarter. Dette er den forunderlige historie bag begivenheden.

Jules and Dolores havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jules and Dolores på YouTube.Se Jules and Dolores på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jules and Dolores ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jules and Dolores stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jules and Dolores, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jules and Dolores er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar