Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jules and Dolores

Jules and Dolores

05/06/2017 | Flixfilm

Se Jules and Dolores på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, History
Instruktør: Caito Ortiz
Skuespillere: Paulo Tiefenthaler, Taís Araújo, Danilo Grangheia, Milhem Cortaz
Spilletid: 90 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I 1983 blev World Cup-trofæet stjålet fra den brasilianske fodboldorganisations hovedkvarter. Dette er den forunderlige historie bag begivenheden.


Se Jules and Dolores på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jules and Dolores havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jules and Dolores ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jules and Dolores:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jules and Dolores er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jules and Dolores stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar