Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Juleserien ‘Hjem til jul’ er snart tilbage

Juleserien ‘Hjem til jul’ er snart tilbage

24/11/2020 | Flixfilm

hjem til jul netflix serieI dag kan Netflix annoncere, at den skandinaviske juleserie ‘Home for Christmas’ / ‘Hjem til jul’ vender tilbage den 18. december, mens streamingtjenesten samtidig har frigivet første trailer.

Endvidere afsløres det at Felix Sandman sammen med Stian Blipp, Gabrielle Leithaug og Oddgeir Thune vender tilbage på skærmen i anden sæson af ‘Hjem til jul’, som får selskab af tre nye navne på rollelisten: Edward Schultheiss, Hermann Sabado og Dagny Norvoll Sandvik.

Er du klar, når kærligheden banker på døren? Følg Johannes fortsatte jagt på evig, varm og ægte kærlighed endnu en december. Når familien og verden omkring hende falder fra hinanden, hvordan kan hun så fortsat tro på ægte og evig kærlighed? Eksisterer den overhovedet, og finder hun mon den eneste ene at tage med hjem til jul i år?

I første sæson, som havde premiere den 5. december 2019, fulgte man den 30-årige Johanne oplevelse af at være den eneste single blandt hendes venner og familie. De konstante kommentarer om hendes singleliv og samfundets forventninger til, hvad der skaber den perfekte jul, begynder at gå hende på.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes'

Artiklen fortsætter under annoncen

Men med kun 24 dage tilbage sætter Johanne alt ind på at finde ’den eneste ene’, som hun kan tage med hjem til jul.

Danske Ghita Nørby medvirkede også i sæson 1, men det lader ikke til at hun vender tilbage i den nye sæson.

Se ‘Hjem til jul‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 18. december.
Skriv kommentar