Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Juletræet

Juletræet

27/08/2021 | Flixfilm

Juletræet på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter et fly bliver sprængt i luften med en atombombe i Frankrig, går en rig far til yderligheder for at opfylde sin døende søns ønsker.Se Juletræet på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Juletræet havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Juletræet på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Juletræet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Juletræet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Juletræet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Juletræet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar