Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Julian Schnabel: A Private Portrait

Julian Schnabel: A Private Portrait

01/04/2020 | Flixfilm

Se Julian Schnabel: A Private Portrait på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Pappi Corsicato
Skuespillere: Mathieu Amalric, Laurie Anderson, Hector Babenco
Spilletid: 84 min
Land: United States, Italy
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Udforsk maleren og filmskaberen Julian Schnabels liv, lige fra hans ungdomsår i Texas til hans triumf som kunstner på Manhattan.

Julian Schnabel: A Private Portrait havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Julian Schnabel: A Private Portrait på YouTube.Se Julian Schnabel: A Private Portrait på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Julian Schnabel: A Private Portrait ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Julian Schnabel: A Private Portrait stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Julian Schnabel: A Private Portrait, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Julian Schnabel: A Private Portrait er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar