Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Julie and Julia

Julie and Julia

30/05/2018 | Flixfilm

Se Julie and Julia på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne hjertevarme fortælling bestemmer Julie Powell sig for at give sit kedelige liv lidt krydderi ved at lave alle 524 opskrifter i Julia Childs klassiske kogebog.


Se Julie and Julia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJulie and Julia havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Julie and Julia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Julie and Julia herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Julie and Julia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Julie and Julia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar