Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Julie and Julia

Julie and Julia

30/05/2018 | Ingen kommentarer

Se Julie and Julia på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I denne hjertevarme fortælling bestemmer Julie Powell sig for at give sit kedelige liv lidt krydderi ved at lave alle 524 opskrifter i Julia Childs klassiske kogebog.


Se Julie and Julia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Julie and Julia havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Julie and Julia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Julie and Julia herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Julie and Julia er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Julie and Julia stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar