Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Julie and Julia

Julie and Julia

01/09/2021 | Flixfilm

Julie and Julia på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne hjertevarme fortælling bestemmer Julie Powell sig for at give sit kedelige liv lidt krydderi ved at lave alle 524 opskrifter i Julia Childs klassiske kogebog.Se Julie and Julia på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Julie and Julia havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Julie and Julia på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Julie and Julia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Julie and Julia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Julie and Julia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Julie and Julia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar