Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Julie and the Phantoms

Julie and the Phantoms

10/09/2020 | Flixfilm

Se Julie and the Phantoms på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Family, Fantasy, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bruno Sigrist, Fabio Rabello, Marcelo Ferrari, Samya Pascotto
Spilletid: 24 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Julie mistede sin passion for musik, da hun mistede sin mor. Men da tre spøgelsesagtige fyre dukker op og giver hende ånden tilbage, beslutter de at lave et band sammen!


Se Julie and the Phantoms på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Julie and the Phantoms (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Julie and the Phantoms (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Julie and the Phantoms:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Julie and the Phantoms er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Julie and the Phantoms (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar