Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Julie’s Greenroom

Julie’s Greenroom

17/03/2017 | Flixfilm

Se Julie’s Greenroom på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Thriller
Instruktør: Karl Callan
Skuespillere: Nelly Henrion, Fiona Bradshaw, Patrick Bokin
Spilletid: N/A
Land: Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Yndige unger opfører deres egen musical med hjælp fra Julie Andrews i denne originale serie for børn skabt af Jim Henson Company.


Se Julie’s Greenroom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJulie’s Greenroom (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Julie’s Greenroom (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Julie’s Greenroom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Julie’s Greenroom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Julie’s Greenroom (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar