Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Julie’s Greenroom

Julie’s Greenroom

17/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Julie’s Greenroom på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Thriller
Instruktør: Karl Callan
Skuespillere: Nelly Henrion, Fiona Bradshaw, Patrick Bokin
Spilletid: N/A
Land: Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Yndige unger opfører deres egen musical med hjælp fra Julie Andrews i denne originale serie for børn skabt af Jim Henson Company.


Se Julie’s Greenroom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Julie’s Greenroom (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Julie’s Greenroom (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Julie’s Greenroom herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Julie’s Greenroom er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Julie’s Greenroom (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar