Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jumanji: The Next Level

Jumanji: The Next Level

20/09/2021 | Flixfilm

Jumanji: The Next Level på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Jake Kasdan
Skuespillere: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart
Spilletid: 123 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da Spencer forsvinder, går det op for Martha, Bethany og Fridge, at de må tilbage til Jumanji for at finde ham, men noget går galt.

Jumanji: The Next Level havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jumanji: The Next Level på YouTube.Se Jumanji: The Next Level på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jumanji: The Next Level ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jumanji: The Next Level stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jumanji: The Next Level, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jumanji: The Next Level er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar