Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle

31/10/2019 | Flixfilm

Jumanji: Welcome to the Jungle på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Jake Kasdan
Skuespillere: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Fire high school-elever bliver suget ind i junglen i et videospil, hvor de tager ud på en mission i form af deres umage voksne avatarer.

Jumanji: Welcome to the Jungle havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jumanji: Welcome to the Jungle på YouTube.Se Jumanji: Welcome to the Jungle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jumanji: Welcome to the Jungle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jumanji: Welcome to the Jungle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jumanji: Welcome to the Jungle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jumanji: Welcome to the Jungle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar