Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle

31/10/2019 | Flixfilm

Se Jumanji: Welcome to the Jungle på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktør: Jake Kasdan
Skuespillere: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan
Spilletid: 119 min
Land: USA, India, Canada, UK, Australia, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Fire high school-elever bliver suget ind i junglen i et videospil, hvor de tager ud på en mission i form af deres umage voksne avatarer.


Se Jumanji: Welcome to the Jungle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJumanji: Welcome to the Jungle havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jumanji: Welcome to the Jungle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jumanji: Welcome to the Jungle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jumanji: Welcome to the Jungle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jumanji: Welcome to the Jungle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar