Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jump In!

01/01/2016 | Flixfilm

Se Jump In! på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Short, Comedy
Instruktør: Tom Ianieri
Skuespillere: Jackie Anderson, Donna DeGregorio, Samantha Elmer, JaQuinley Kerr
Spilletid: 10 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En ung, lovende bokser sætter sine drømme på standby for at hjælpe en pige, han er forelsket i, med at vinde en stor konkurrence. Det kræver benarbejde!


Se Jump In! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJump In! havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jump In! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jump In! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jump In! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jump In! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar