Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jump In!

01/01/2016 | Flixfilm

Se Jump In! på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Short, Comedy
Instruktør: Tom Ianieri
Skuespillere: Jackie Anderson, Samantha Elmer, Dona Gregorio, JaQuinley Kerr
Spilletid: 10 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En ung, lovende bokser sætter sine drømme på standby for at hjælpe en pige, han er forelsket i, med at vinde en stor konkurrence. Det kræver benarbejde!

Jump In! havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jump In! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jump In! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jump In! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jump In!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jump In! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar