Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jumper

01/11/2014 | Flixfilm

Se Jumper på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Doug Liman
Skuespillere: Hayden Christensen, Jamie Bell, Rachel Bilson, Diane Lane
Spilletid: 88 min
Land: USA, Canada, Mexico, Spain, Italy
Sprog: English, Italian, Japanese, Mandarin
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Davey Rice leder efter en måde at slippe væk fra sin far på og finder ud af, at han kan teleportere sig selv, når han vil.


Se Jumper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJumper havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jumper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jumper herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jumper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jumper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar