Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jumping from High Places

Jumping from High Places

05/10/2022 | Flixfilm

Jumping from High Places på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Andrea Jublin
Skuespillere: Cristiano Caccamo, Valentina Carnelutti, Camille Cote
Spilletid: 88 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: For at ære sin venindes sidste ønske konfronterer en ung kvinde med alvorlig angst sine største udfordringer for at vinde sit liv tilbage – og måske finde kærligheden.

Jumping from High Places havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jumping from High Places på YouTube.Se Jumping from High Places på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jumping from High Places ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jumping from High Places stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jumping from High Places, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jumping from High Places er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar