Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jungle Beat – The Movie

Jungle Beat – The Movie

14/05/2021 | Flixfilm

Jungle Beat – The Movie på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Brent Dawes
Skuespillere: David Menkin, David Rintoul, Gavin Peter
Spilletid: 88 min
Land: Mauritius, South Africa, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da et fortabt og ensomt rumvæsen nødlander på Jorden, hjælper hans nye besætning af talende dyrevenner ham med at komme hjem – og med at redde verden.

Jungle Beat – The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jungle Beat – The Movie på YouTube.Se Jungle Beat – The Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jungle Beat – The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jungle Beat – The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jungle Beat – The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jungle Beat – The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar