Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jungle Beat – The Movie

Jungle Beat – The Movie

14/05/2021 | Flixfilm

Jungle Beat – The Movie på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Brent Dawes
Skuespillere: David Menkin, David Rintoul, Gavin Peter
Spilletid: 88 min
Land: Mauritius, South Africa, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da et fortabt og ensomt rumvæsen nødlander på Jorden, hjælper hans nye besætning af talende dyrevenner ham med at komme hjem – og med at redde verden.Se Jungle Beat – The Movie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jungle Beat – The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jungle Beat – The Movie på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jungle Beat – The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jungle Beat – The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jungle Beat – The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jungle Beat – The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar