Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jungleland

Jungleland

18/01/2022 | Flixfilm

Jungleland på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Max Winkler
Skuespillere: Charlie Hunnam, Jack O'Connell, Naheem Garcia
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en bokser og hans bror, der også er hans manager, kommer i gæld, bliver de tvunget til at rejse på tværs af landet med en passager og deltage i en brutal nævekamp.

Jungleland havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jungleland på YouTube.Se Jungleland på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jungleland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jungleland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jungleland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jungleland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar