Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Junkies on a Budget: In Space

Junkies on a Budget: In Space

20/08/2014 | Flixfilm

Se Junkies on a Budget: In Space på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: De førende filmskabere i Europa slår sig sammen for at præsentere utrolige freeski-talenter, som de aldrig før er optaget på film.


Se Junkies on a Budget: In Space på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJunkies on a Budget: In Space havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Junkies on a Budget: In Space ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Junkies on a Budget: In Space herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Junkies on a Budget: In Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Junkies on a Budget: In Space stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar