Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Junkies on a Budget: In Space

Junkies on a Budget: In Space

20/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Junkies on a Budget: In Space på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: De førende filmskabere i Europa slår sig sammen for at præsentere utrolige freeski-talenter, som de aldrig før er optaget på film.


Se Junkies on a Budget: In Space på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Junkies on a Budget: In Space havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Junkies on a Budget: In Space ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Junkies on a Budget: In Space herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Junkies on a Budget: In Space er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Junkies on a Budget: In Space stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar