Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Juno

01/05/2017 | Flixfilm

Se Juno på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jason Reitman
Skuespillere: Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner, Jason Bateman
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Den aparte teenager Juno, som er blevet gravid, mens hun går i gymnasiet, udklækker en plan, så hun kan finde de perfekte adoptivforældre til sit ufødte barn.


Se Juno på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJuno havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Juno ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Juno herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Juno er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Juno stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar