Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jupiter Ascending

Jupiter Ascending

01/09/2020 | Flixfilm

Se Jupiter Ascending på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
Skuespillere: Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean, Eddie Redmayne
Spilletid: 127 min
Land: USA, Australia
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: En ung og fattig kvinde opdager, at hun er forudbestemt til at ændre universets skæbne, efter en genetisk modificeret jæger finder ud af, hvor hun er.


Se Jupiter Ascending på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jupiter Ascending havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jupiter Ascending ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jupiter Ascending:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jupiter Ascending er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jupiter Ascending stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar