Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jupiter’s Legacy

Jupiter’s Legacy

07/05/2021 | Flixfilm

Jupiter’s Legacy på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Short
Instruktion: Milo Ferguson
Skuespillere: N/A
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: De er den første generation af superhelte. Men spændingerne stiger, da de giver stafetten videre til deres børn – og de gamle regler ikke længere gælder.Se Jupiter’s Legacy på Netflix

Læs anmeldelse af Jupiter's Legacy - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jupiter’s Legacy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jupiter’s Legacy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jupiter’s Legacy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jupiter’s Legacy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jupiter’s Legacy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jupiter’s Legacy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar