Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jurassic Park III

Jurassic Park III

01/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Jurassic Park III på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Joe Johnston
Skuespillere: Sam Neill, William H. Macy, Téa Leoni, Alessandro Nivola
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: En gruppe turister er strandet på den berygtede Isla Sorna og må kæmpe for overlevelse, da nogle nye og farligere dinosaurer prøver at æde dem.


Se Jurassic Park III på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jurassic Park III havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jurassic Park III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jurassic Park III herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jurassic Park III er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jurassic Park III stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar