Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jurassic Park III

Jurassic Park III

16/02/2021 | Flixfilm

Jurassic Park III på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Joe Johnston
Skuespillere: Sam Neill, William H. Macy, Téa Leoni
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En gruppe turister er strandet på den berygtede Isla Sorna og må kæmpe for overlevelse, da nogle nye og farligere dinosaurer prøver at æde dem.Se Jurassic Park III på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jurassic Park III havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jurassic Park III på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jurassic Park III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jurassic Park III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jurassic Park III, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jurassic Park III er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar