Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jurassic Park III

Jurassic Park III

01/03/2019 | Flixfilm

Se Jurassic Park III på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Joe Johnston
Skuespillere: Sam Neill, William H. Macy, Téa Leoni, Alessandro Nivola
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En gruppe turister er strandet på den berygtede Isla Sorna og må kæmpe for overlevelse, da nogle nye og farligere dinosaurer prøver at æde dem.


Se Jurassic Park III på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJurassic Park III havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jurassic Park III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jurassic Park III herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jurassic Park III er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jurassic Park III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar