Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jurassic Park

Jurassic Park

17/02/2023 | Flixfilm

Jurassic Park på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum
Spilletid: 127 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.2

Handling: En mangemillionær åbner en forlystelsespark, hvor besøgende kan se levende dinosaurer, men da en medarbejder piller ved sikkerhedssystemet, slipper dinosaurerne fri.Se Jurassic Park på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jurassic Park havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jurassic Park på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jurassic Park ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jurassic Park stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jurassic Park, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jurassic Park er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Jurassic Park

  1. Ayoub Ouadah - kl. 21:07, 01-10-2022:

    Hvornår kommer jurassic park trilogien i netflix

  2. Flixfilm - kl. 20:12, 30-10-2022:

    Hej Ayoub,

    Det ved vi desværre ikke, men det kunne godt tænkes at den kommer tilbage den 1. januar. Vi må vente og se 🙂

Skriv kommentar