Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jurassic Park

Jurassic Park

01/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Jurassic Park på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Richard Attenborough
Spilletid: 127 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: En mangemillionær åbner en forlystelsespark, hvor besøgende kan se levende dinosaurer, men da en medarbejder piller ved sikkerhedssystemet, slipper dinosaurerne fri.


Se Jurassic Park på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jurassic Park havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jurassic Park ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jurassic Park herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jurassic Park er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jurassic Park stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar