Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure

Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure

15/11/2022 | Flixfilm

Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 32 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter en stor storm er det svært at finde mad – og der er sultne dinosaurer over alt. Det er op til dig at hjælpe campisterne med at overleve i denne interaktive special.

Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure på YouTube.Se Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jurassic World Camp Cretaceous: Hidden Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar