Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Jurassic World: Camp Cretaceous’ kommer med danske stemmer

‘Jurassic World: Camp Cretaceous’ kommer med danske stemmer

01/09/2020 | Flixfilm

jurassic World Camp Cretaceous kommer med danske stemmerNetflix kan i dag offentliggøre den officielle trailer til den kommende Netflix-animationsserie ‘Jurassic World: Camp Cretaceous’, som får premiere på streamingtjenesten den 18. september 2020.

Samtidig kan Netflix oplyse, at serien bliver tilgængelig med danske stemmer.

Se trailer nederst i artiklen.

‘Jurassic World: Camp Cretaceous’, som er produceret af Steven Spielberg og Colin Trevorrow, består af otte afsnit og følger, parallelt med tidsforløbet for filmsuccessen ‘Jurassic World’, seks teenagere fanget i en ny Adventure Camp på den modsatte side af Isla Nublar.

Artiklen fortsætter under annoncen

De danske stemmer er Sylvester Neye (Darius), Eva Paludan (Brooklynn), Oliver Zhelder Due (Kenji), Helene Moe (Sammy), Oscar Dietz (Ben), Estrid Boittiger (Yasmina), Anna Christiansen (Roxie) og Malte Milner Find (Dave).

LÆS OGSÅ   Se trailer til Tobias Lindholms morderiske thriller 'The Good Nurse'

Som filmens forløb udfolder sig og dinosaurerne slippes løs over hele øen, går det op for de unge, at deres overlevelse afhænger af dem selv og hinanden. Uden at kunne komme i kontakt med omverdenen knytter de seks teenagere tætte bånd og går fra at være fremmede til at blive hinandens tætte venner og familie, alt imens de kæmper for at overleve dinosaurerne og opdager dybe hemmeligheder, der kan true verdens sikkerhed.

Se ‘Jurassic World: Camp Cretaceous’ på Netflix Danmark fra den 18. september.Skriv kommentar