Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jurassic World Camp Cretaceous

Jurassic World Camp Cretaceous

18/09/2020 | Flixfilm

Se Jurassic World Camp Cretaceous på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Paul-Mikél Williams, Sean Giambrone, Kausar Mohammed, Jenna Ortega
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Seks teenagere inviteres til at deltage på en højteknologisk eventyrlejr på Isla Nublar. De må samarbejde for at overleve, da dinosaurerne slipper ud af fangenskab.Se Jurassic World Camp Cretaceous på Netflix


Anmeldelse: Jurassic World – Camp Kridttid - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jurassic World Camp Cretaceous (Jurassic World – Camp Kridttid) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jurassic World Camp Cretaceous (Jurassic World – Camp Kridttid) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jurassic World Camp Cretaceous:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jurassic World Camp Cretaceous (Jurassic World – Camp Kridttid) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jurassic World Camp Cretaceous (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar