Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jurassic World Camp Cretaceous

Jurassic World Camp Cretaceous

21/07/2022 | Flixfilm

Jurassic World Camp Cretaceous på Netflix

Produktionsår: 2020–2022
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Paul-Mikél Williams, Kausar Mohammed, Raini Rodriguez
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Seks teenagere inviteres til at deltage på en højteknologisk eventyrlejr på Isla Nublar. De må samarbejde for at overleve, da dinosaurerne slipper ud af fangenskab.Se Jurassic World Camp Cretaceous på NetflixAnmeldelse: Jurassic World – Camp Kridttid - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jurassic World Camp Cretaceous (Jurassic World – Camp Kridttid) (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jurassic World Camp Cretaceous på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jurassic World Camp Cretaceous (Jurassic World – Camp Kridttid) (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jurassic World Camp Cretaceous (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jurassic World Camp Cretaceous, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jurassic World Camp Cretaceous (Jurassic World – Camp Kridttid) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Jurassic World Camp Cretaceous

  1. Bente - kl. 00:14, 27-04-2022:

    Jeg har lige set alle sæsoner af Jurassic world og vil gerne vide, hvornår sæson kan ses her i DK
    Den er sindssyg god.

  2. Bente - kl. 00:15, 27-04-2022:

    Sæson 5

Skriv kommentar