Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom

22/01/2020

Se Jurassic World: Fallen Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: J.A. Bayona
Skuespillere: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall, Justice Smith
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Videnskabsmanden Owen Grady og forretningskvinden Claire Dearing må handle hurtigt for at redde en ø fyldt med dinosaurer fra et vulkanudbrud.


Se Jurassic World: Fallen Kingdom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jurassic World: Fallen Kingdom havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Jurassic World: Fallen Kingdom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jurassic World: Fallen Kingdom herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jurassic World: Fallen Kingdom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jurassic World: Fallen Kingdom stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar