Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom

22/01/2020 | Flixfilm

Se Jurassic World: Fallen Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: J.A. Bayona
Skuespillere: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall, Justice Smith
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Videnskabsmanden Owen Grady og forretningskvinden Claire Dearing må handle hurtigt for at redde en ø fyldt med dinosaurer fra et vulkanudbrud.

Jurassic World: Fallen Kingdom havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jurassic World: Fallen Kingdom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jurassic World: Fallen Kingdom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jurassic World: Fallen Kingdom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jurassic World: Fallen Kingdom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jurassic World: Fallen Kingdom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar