Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom

16/08/2023 | Flixfilm

Jurassic World: Fallen Kingdom på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: J.A. Bayona
Skuespillere: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Rafe Spall
Spilletid: 128 min
Land: United States, China
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Videnskabsmanden Owen Grady og forretningskvinden Claire Dearing må handle hurtigt for at redde en ø fyldt med dinosaurer fra et vulkanudbrud.Se Jurassic World: Fallen Kingdom på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jurassic World: Fallen Kingdom havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jurassic World: Fallen Kingdom på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jurassic World: Fallen Kingdom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jurassic World: Fallen Kingdom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jurassic World: Fallen Kingdom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jurassic World: Fallen Kingdom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar