Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jurassic World

Jurassic World

16/02/2021 | Flixfilm

Jurassic World på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Colin Trevorrow
Skuespillere: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Ejerne af en forlystelsespark med dinosaurustema prøver at tiltrække turister med en spændende ny udstilling, men en dødsensfarlig kæmpe slipper løs og terroriserer øen.

Jurassic World havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jurassic World på YouTube.Se Jurassic World på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jurassic World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jurassic World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jurassic World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jurassic World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar