Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Jurrassic World – Camp Cretaceous’ vender tilbage

‘Jurrassic World – Camp Cretaceous’ vender tilbage

11/10/2020 | Flixfilm

Jurrassic World – Camp Cretaceous vender tilbage saeson 2Netflix har netop afsløret, at den spektakulære animationsserie ‘Jurrassic World – Camp Cretaceous’ vender tilbage med nye afsnit i 2021.

Det bekræfter Netflix overfor Flixfilm.

Animationsserien er produceret af Steven Spielberg (‘Jurassic Park’) og Colin Trevorrow (‘Jurassic World’).

Første sæson af ‘Jurrassic World – Camp Cretaceous’, der på dansk hedder ‘Jurassic World – Camp Kridttid’, følger seks teenagere, som inviteres til at deltage på en højteknologisk eventyrlejr på Isla Nublar. Som seriens forløb udfolder sig og dinosaurerne slippes løs over hele øen, går det op for de unge, at deres overlevelse afhænger af dem selv og hinanden.

Se en teaser til den nye sæson nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flixfilm anmeldte første sæson og kvitterede med 4 stjerner, og skrev blandt andet;

“Den animerede spin off-serie til ‘Jurassic World’ er fint supplement til de børn og deres forældre der elsker dinosaur-actioneventyr. Ældre ‘Jurassic Park’-fans vil dog nok synes, at serien er for mild i volden, men det er tilpas intens for de familier, der trænger til dino-action.”

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Einstein and the Bomb'

Læs hele anmeldelsen af første sæson, som havde premiere den 18. september; Anmeldelse: ‘Jurassic World Camp Cretaceous’ – sæson 1

Serien kan ses med danske stemmer af blandt andet Sylvester Neye (Darius), Eva Paludan (Brooklynn), Oliver Zhelder Due (Kenji), Helene Moe (Sammy), Oscar Dietz (Ben), Estrid Boittiger (Yasmina), Anna Christiansen (Roxie) og Malte Milner Find (Dave), men kan naturligvis også streames med de originale engelske stemmer.

Se ‘Jurassic World Camp Cretaceous‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar