Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Jussi Adler-Olsens Afdeling Q-film på Netflix

Jussi Adler-Olsens Afdeling Q-film på Netflix

03/12/2019 | Flixfilm

afdeling q film netflixEr du fan af Jussi Adler-Olsens populære krimithrillerserie om Afdeling Q, så kan du godt finde fjernbetjeningen frem for de tre først film ligger snart klar til streaming på Netflix.

Allerede nu kan du se ‘Flaskepost fra P’på den danske Netflix, mens ‘Kvinden i buret’ og ‘Fasandræberne’ tilføjes udvalget i løbet af december.

Afdeling Q-filmene handler om Carl Mørck, der er leder af førnævnte afdeling hvor henlagte sager genåbnes. Sammen med den noget besynderlige syrer Assad, som blandt andet er ekspert i våbentyper, opklarer Mørck mere eller mindre effektivt kriminalsagerne. Carl Mørck og Assad spilles af henholdsvis Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares.

Filmatiseringerne har været et stort hit i biograferne, som alle er blevet set af over 700.000 danskere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere herunder og se hvornår filmene har premiere på Netflix Danmark;

kvinden i buret

Kvinden i buret

Den garvede Carl Mørck bliver degraderet til papirnusser i afdelingen for uopklarede sager, men trodser sine ordrer for at efterforske en politikers formodede selvmord.

Se Kvinden i buret på Netflix.

Fasandræberne

Fasandræberne

Efterforskeren Mørck genåbner en 20 år gammel sag om to myrdede tvillinger på en fin kostskole og finder et nyt vidne, som onde kræfter vil have lukket munden på.

Se Fasandræberne på Netflix.

Flaskepost fra P

Flaskepost fra P

Da en gammel flaskepost dukker op, som tyder på, at nogle børn er blevet kidnappet, indleder politifolkene Mørck og Assad en jagt efter bortføreren i en religiøs kult.

Se Flaskepost fra P på Netflix.

Find en oversigt med decembers øvrige film og serie-nyheder her: Nyheder på Netflix i december 2019.Skriv kommentar