Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just Another Christmas

Just Another Christmas

03/12/2020 | Flixfilm

Just Another Christmas på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Roberto Santucci
Skuespillere: Arianne Botelho, Kevin Andrew Rivera, Neto Cajado
Spilletid: 100 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Han er fanget i en tidssløjfe, hvor det er jul hver dag! En familiefar, som hader julen, lærer noget vigtigt om, hvad der virkelig betyder noget i livet.

Just Another Christmas (Nu' det jul ... igen) havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Just Another Christmas på YouTube.Se Just Another Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Just Another Christmas (Nu' det jul ... igen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Another Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Just Another Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Just Another Christmas (Nu' det jul ... igen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar