Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just Friends

Just Friends

13/10/2016 | Flixfilm

Se Just Friends på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Roger Kumble
Skuespillere: Ryan Reynolds, Amy Smart, Anna Faris, Chris Klein
Spilletid: 96 min
Land: Germany, USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Når en pige siger, at I bare er venner, er løbet kørt. Nu er Chris lækker og ude med snøren efter hende, han var forelsket i på gymnasiet i en sjov og sexet komedie.


Se Just Friends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Just Friends havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Just Friends ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Just Friends:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Just Friends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Friends stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar