Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just Getting Started

Just Getting Started

03/02/2020 | Flixfilm

Just Getting Started på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Ron Shelton
Skuespillere: Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Rene Russo
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Da den smarte Leo tjekker ind på et pensionistresort i Palm Springs, starter han hurtigt en smålig kamp mod administratoren Duke.

Just Getting Started havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Just Getting Started på YouTube.Se Just Getting Started på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Just Getting Started ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Getting Started stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Just Getting Started, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Just Getting Started er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar