Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just Getting Started

Just Getting Started

03/02/2020 | Flixfilm

Se Just Getting Started på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Ron Shelton
Skuespillere: Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Rene Russo, Joe Pantoliano
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: Da den smarte Leo tjekker ind på et pensionistresort i Palm Springs, starter han hurtigt en smålig kamp mod administratoren Duke.


Se Just Getting Started på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJust Getting Started havde premiere på Netflix Danmark den 3. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Just Getting Started ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Just Getting Started herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Just Getting Started er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Getting Started stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar