Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Just Go With It

Just Go With It

01/08/2023 | Flixfilm

Just Go With It på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Dennis Dugan
Skuespillere: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Danny lyver for sin kæreste og fortæller, at han er en fraskilt familiefar. Så nu må han hyre en af sine ansatte og hendes børn til at spille sin tidligere familie.Se Just Go With It på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Just Go With It havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Just Go With It på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Just Go With It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Go With It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Just Go With It, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Just Go With It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Just Go With It

  1. Rene Larsen - kl. 23:46, 02-08-2023:

    Hvorfor har i ikke 3D fil på jers liste ?
    Jeg kunne godt tænke mig at i havde et par stykker jeg kunne Vælge.

Skriv kommentar