Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just Go With It

Just Go With It

20/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Just Go With It på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Dennis Dugan
Skuespillere: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Nick Swardson
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Danny lyver for sin kæreste og fortæller, at han er en fraskilt familiefar. Så nu må han hyre en af sine ansatte og hendes børn til at spille sin tidligere familie.


Se Just Go With It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Just Go With It havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Just Go With It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Just Go With It herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Just Go With It er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Go With It stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar