Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just Go With It

Just Go With It

20/01/2016 | Flixfilm

Se Just Go With It på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Dennis Dugan
Skuespillere: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Nick Swardson
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Danny lyver for sin kæreste og fortæller, at han er en fraskilt familiefar. Så nu må han hyre en af sine ansatte og hendes børn til at spille sin tidligere familie.

Just Go With It havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Just Go With It på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Just Go With It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Go With It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Just Go With It, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Just Go With It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar