Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just Like Heaven

Just Like Heaven

02/02/2020 | Flixfilm

Just Like Heaven på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Mark Waters
Skuespillere: Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Mandarin
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Umiddelbart efter at være flyttet i en ny lejlighed får David en uvelkommen gæst: den afdøde Elizabeth Martinson, som hævder, at lejligheden er hendes.

Just Like Heaven havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Just Like Heaven på YouTube.Se Just Like Heaven på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Just Like Heaven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Like Heaven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Just Like Heaven, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Just Like Heaven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar