Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just Like Heaven

Just Like Heaven

02/02/2020 | Flixfilm

Se Just Like Heaven på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Mark Waters
Skuespillere: Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue, Dina Spybey-Waters
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Mandarin
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Umiddelbart efter at være flyttet i en ny lejlighed får David en uvelkommen gæst: den afdøde Elizabeth Martinson, som hævder, at lejligheden er hendes.


Se Just Like Heaven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJust Like Heaven havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Just Like Heaven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Just Like Heaven herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Just Like Heaven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Like Heaven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar