Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just Like Us

Just Like Us

15/04/2017 | Flixfilm

Se Just Like Us på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Ahmed Ahmed
Skuespillere: Ahmed Ahmed, Ted Alexandro, Sherif Azab, Whitney Cummings
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Den pragmatiske egyptisk-amerikanske komiker Ahmed Ahmed forklarer det "arabiske koncept" på swinger-manér i denne filmturné i Mellemøsten.


Se Just Like Us på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJust Like Us havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Just Like Us ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Just Like Us herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Just Like Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Like Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar