Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just Married

Just Married

08/06/2016 | Flixfilm

Se Just Married på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Shawn Levy
Skuespillere: Ashton Kutcher, Brittany Murphy, Christian Kane, David Moscow
Spilletid: 95 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Italian, French, German
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Efter et lynbryllup har en alfahan fra en arbejderfamilie og en forfatter med blåt blod i årerne og en fri sjæl problemer med at finde hinanden på bryllupsrejsen.


Se Just Married på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJust Married havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Just Married ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Just Married herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Just Married er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Married stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar