Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just Married

Just Married

08/06/2016 | Flixfilm

Just Married på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Shawn Levy
Skuespillere: Ashton Kutcher, Brittany Murphy, Christian Kane
Spilletid: 95 min
Land: Germany, United States
Sprog: English, Italian, French, German
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Efter et lynbryllup har en alfahan fra en arbejderfamilie og en forfatter med blåt blod i årerne og en fri sjæl problemer med at finde hinanden på bryllupsrejsen.

Just Married havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Just Married på YouTube.Se Just Married på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Just Married ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Married stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Just Married, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Just Married er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar