Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just My Luck

Just My Luck

24/01/2017 | Flixfilm

Se Just My Luck på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Donald Petrie
Skuespillere: Lindsay Lohan, Chris Pine, Samaire Armstrong, Bree Turner
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Efter et tilfældigt møde med en rockgruppes forheksede manager opdager den uafhængige newyorker Ashley, at hun er blevet smittet med hans uheld.


Se Just My Luck på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJust My Luck havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Just My Luck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Just My Luck herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Just My Luck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just My Luck stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar