Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just Say Yes

Just Say Yes

02/04/2021 | Flixfilm

Se Just Say Yes på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Appie Boudellah, Aram van de Rest
Skuespillere: Yolanthe Cabau, Huub Smit, Jim Bakkum, Noortje Herlaar
Spilletid: 97 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: N/A

Handling: Det ramler for den uforbederlige romantiker Lotte, da hendes planer om det perfekte bryllup falder fra hinanden, netop som hendes selvoptagne søster bliver forlovet.

Just Say Yes havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Just Say Yes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Just Say Yes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Say Yes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Just Say Yes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Just Say Yes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar