Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just Short of Perfect

Just Short of Perfect

18/11/2021 | Flixfilm

Just Short of Perfect på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Ale McHaddo
Skuespillere: Juliana Paes, Leandro Hassum, Marcelo Laham
Spilletid: 94 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese, English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En fraskilt advokat falder for en karismatisk hjertelæge. Men vil hun lytte til sit hjerte, når deres højdeforskelle skaber problemer i familien?

Just Short of Perfect havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Just Short of Perfect på YouTube.Se Just Short of Perfect på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Just Short of Perfect ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Short of Perfect stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Just Short of Perfect, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Just Short of Perfect er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar