Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just the Way You Are

Just the Way You Are

04/11/2016 | Flixfilm

Se Just the Way You Are på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Kristoffer Tabori
Skuespillere: Candace Cameron Bure, Ty Olsson, Farryn VanHumbeck, Natasha Calis
Spilletid: 84 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Da det går op for en professionel Kirsten Giftekniv, at hun og hendes mand gennem mange år er gledet fra hinanden, insisterer hun på, at de prøver en blind date sammen.


Se Just the Way You Are på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJust the Way You Are havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Just the Way You Are ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Just the Way You Are herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Just the Way You Are er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just the Way You Are stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar