Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just the Way You Are

Just the Way You Are

04/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Just the Way You Are på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Kristoffer Tabori
Skuespillere: Carolyn Adair, Michael Antonakos, Rukiya Bernard, Jan Bos
Spilletid: 84 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Da det går op for en professionel Kirsten Giftekniv, at hun og hendes mand gennem mange år er gledet fra hinanden, insisterer hun på, at de prøver en blind date sammen.


Se Just the Way You Are på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Just the Way You Are havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Just the Way You Are ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Just the Way You Are herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Just the Way You Are er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just the Way You Are stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar