Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Just Wright

Just Wright

13/07/2016 | Flixfilm

Se Just Wright på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Romance, Sport
Instruktør: Sanaa Hamri
Skuespillere: Queen Latifah, Common, Paula Patton, James Pickens Jr.
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En godhjertet fysioterapeut leder efter kærligheden, men finder kun umuliusser – indtil hun møder en skadet professionel basketballspiller.


Se Just Wright på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJust Wright havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Just Wright ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Just Wright herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Just Wright er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Just Wright stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar