Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League: Cosmic Clash

Justice League: Cosmic Clash

16/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Justice League: Cosmic Clash på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Rick Morales
Skuespillere: Troy Baker, Jessica DiCicco, Grey Griffin, Josh Keaton
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Batman og Justice League står over for den superintelligente maskinskurk Brainiac, der har føjet Jorden til sin liste over planeter, han skal erobre.


Se Justice League: Cosmic Clash på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Justice League: Cosmic Clash havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justice League: Cosmic Clash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justice League: Cosmic Clash herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justice League: Cosmic Clash er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League: Cosmic Clash stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar