Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League: Cosmic Clash

Justice League: Cosmic Clash

16/09/2016 | Flixfilm

Se Justice League: Cosmic Clash på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Rick Morales
Skuespillere: Troy Baker, Jessica DiCicco, Grey Griffin, Josh Keaton
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Batman og Justice League står over for den superintelligente maskinskurk Brainiac, der har føjet Jorden til sin liste over planeter, han skal erobre.


Se Justice League: Cosmic Clash på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJustice League: Cosmic Clash havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justice League: Cosmic Clash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justice League: Cosmic Clash herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justice League: Cosmic Clash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League: Cosmic Clash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar