Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League: Cosmic Clash

Justice League: Cosmic Clash

16/09/2016 | Flixfilm

Justice League: Cosmic Clash på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktion: Rick Morales
Skuespillere: Troy Baker, Jessica DiCicco, Grey Griffin, Josh Keaton
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Batman og Justice League står over for den superintelligente maskinskurk Brainiac, der har føjet Jorden til sin liste over planeter, han skal erobre.

Justice League: Cosmic Clash havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Justice League: Cosmic Clash på YouTube.Se Justice League: Cosmic Clash på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Justice League: Cosmic Clash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League: Cosmic Clash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Justice League: Cosmic Clash, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Justice League: Cosmic Clash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar