Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League Dark

Justice League Dark

15/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Justice League Dark på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Fantasy, Horror, Sci-Fi
Instruktør: Jay Oliva
Skuespillere: Rosario Dawson, Jason O'Mara, Alfred Molina, Camilla Luddington
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Da overnaturlige kræfter udsætter uskyldige indbyggere for stor fare, slår Batman sig sammen med John Constantine, Zatanna og andre for at stoppe truslen.


Se Justice League Dark på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Justice League Dark havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justice League Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justice League Dark herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justice League Dark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar