Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League: Doom

Justice League: Doom

02/07/2014 | Flixfilm

Se Justice League: Doom på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Animation, Action, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Lauren Montgomery
Skuespillere: Kevin Conroy, Tim Daly, Susan Eisenberg, Nathan Fillion
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Batmans optegnelser om sine superheltekolleger er faldet i kløerne på Vandal Savage, som planlægger at udnytte enhver svaghed i Justice League.


Se Justice League: Doom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJustice League: Doom havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justice League: Doom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justice League: Doom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justice League: Doom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League: Doom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar