Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League: Doom

Justice League: Doom

02/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Justice League: Doom på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Animation, Action, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Lauren Montgomery
Skuespillere: Kevin Conroy, Tim Daly, Susan Eisenberg, Nathan Fillion
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Batmans optegnelser om sine superheltekolleger er faldet i kløerne på Vandal Savage, som planlægger at udnytte enhver svaghed i Justice League.


Se Justice League: Doom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Justice League: Doom havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justice League: Doom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justice League: Doom herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justice League: Doom er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League: Doom stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar