Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League: The Flashpoint Paradox

Justice League: The Flashpoint Paradox

02/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Justice League: The Flashpoint Paradox på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Jay Oliva
Skuespillere: Justin Chambers, C. Thomas Howell, Michael B. Jordan, Kevin McKidd
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Da en tidsrejse skaber tidsforskydninger og en ændret nutid for Flash, der ikke har nogen kræfter længere, beder han Batman om hjælp.


Se Justice League: The Flashpoint Paradox på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Justice League: The Flashpoint Paradox havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justice League: The Flashpoint Paradox ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justice League: The Flashpoint Paradox herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justice League: The Flashpoint Paradox er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League: The Flashpoint Paradox stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar