Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Justice League: The Flashpoint Paradox

02/07/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktør: Jay Oliva
Skuespillere: Justin Chambers, C. Thomas Howell, Michael B. Jordan, Kevin McKidd
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.2

Resumé: Da en tidsrejse skaber tidsforskydninger og en ændret nutid for Flash, der ikke har nogen kræfter længere, beder han Batman om hjælp.


Se Justice League: The Flashpoint Paradox på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Justice League: The Flashpoint Paradox havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justice League: The Flashpoint Paradox ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justice League: The Flashpoint Paradox herunder:Fra premieredatoen (2. juli, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Justice League: The Flashpoint Paradox er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Justice League: The Flashpoint Paradox stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar