Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League: The Flashpoint Paradox

Justice League: The Flashpoint Paradox

02/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Justice League: The Flashpoint Paradox på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Jay Oliva
Skuespillere: Justin Chambers, C. Thomas Howell, Michael B. Jordan, Kevin McKidd
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Da en tidsrejse skaber tidsforskydninger og en ændret nutid for Flash, der ikke har nogen kræfter længere, beder han Batman om hjælp.


Se Justice League: The Flashpoint Paradox på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Justice League: The Flashpoint Paradox havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justice League: The Flashpoint Paradox ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justice League: The Flashpoint Paradox herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justice League: The Flashpoint Paradox er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League: The Flashpoint Paradox stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar