Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League: The Flashpoint Paradox

Justice League: The Flashpoint Paradox

02/07/2014 | Flixfilm

Se Justice League: The Flashpoint Paradox på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Jay Oliva
Skuespillere: Justin Chambers, C. Thomas Howell, Michael B. Jordan, Kevin McKidd
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Da en tidsrejse skaber tidsforskydninger og en ændret nutid for Flash, der ikke har nogen kræfter længere, beder han Batman om hjælp.

Justice League: The Flashpoint Paradox havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Justice League: The Flashpoint Paradox på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Justice League: The Flashpoint Paradox ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League: The Flashpoint Paradox stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Justice League: The Flashpoint Paradox, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Justice League: The Flashpoint Paradox er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar