Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League: Throne of Atlantis

Justice League: Throne of Atlantis

25/12/2015 | Flixfilm

Se Justice League: Throne of Atlantis på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Action, Adventure, Family, Sci-Fi
Instruktør: Ethan Spaulding
Skuespillere: Sean Astin, Rosario Dawson, Nathan Fillion, Christopher Gorham
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Aquaman står over for et svært valg, da krigere fra Atlantis planlægger at erobre overfladeverdenen og vil begynde med byerne Gotham og Metropolis.


Se Justice League: Throne of Atlantis på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJustice League: Throne of Atlantis havde premiere på Netflix Danmark den 25. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Justice League: Throne of Atlantis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Justice League: Throne of Atlantis herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Justice League: Throne of Atlantis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League: Throne of Atlantis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar