Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Justice League: Throne of Atlantis

Justice League: Throne of Atlantis

25/12/2015 | Flixfilm

Justice League: Throne of Atlantis på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Animation, Action, Adventure, Family, Sci-Fi
Instruktion: Ethan Spaulding
Skuespillere: Sean Astin, Rosario Dawson, Nathan Fillion, Christopher Gorham
Spilletid: 72 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Aquaman står over for et svært valg, da krigere fra Atlantis planlægger at erobre overfladeverdenen og vil begynde med byerne Gotham og Metropolis.

Justice League: Throne of Atlantis havde premiere på Netflix Danmark den 25. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Justice League: Throne of Atlantis på YouTube.Se Justice League: Throne of Atlantis på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Justice League: Throne of Atlantis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Justice League: Throne of Atlantis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Justice League: Throne of Atlantis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Justice League: Throne of Atlantis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar